Over ons

Wie zijn wij ?

Mersense.nl is (met het principe van correcte en snelle levering) meer dan 10 jaar actief in de sector en is een van de grootste en toongevende bedrijven in de sector met in totaal 4500 m2 winkel- en opslagruimte.

Het creëren van een warme familiale sfeer met meer dan 40 ervaren medewerkers en de beste kwaliteit van dienstverlening, zijn onze belangrijkste principes. Als Mersense.nl weten we heel goed dat we de beste service zullen leveren door samen te werken. Enerzijds zijn we trots op onze prestaties uit het verleden, anderzijds kijken we hoopvol naar de toekomst.

Ons magazijn in Rotterdam, is geïntegreerd met een technologische infrastructuur, werkt volledig met het barcodesysteem en we produceren snelle en veilige oplossingen voor onze klanten met ons brede productassortiment.

De visie van Mersense:

  • In overeenstemming met ( de verzoeken van ) onze klanten, de klanttevredenheid te garanderen door onze producten en diensten voortdurend te verbeteren.
  • Het marktaandeel vergroten door nieuwe gebruikers te bereiken in doelregio's en markten in de bouwsector;
  • Zich voortdurend ontwikkelen naar uitmuntendheid op het gebied van gezondheid en veiligheid op het werk en milieubescherming;
  • De ontwikkeling van onze medewerkers ondersteunen, ervoor te zorgen dat ze hun potentie op het hoogste niveau gebruiken, hun participatie vergroten met een principiële, verantwoordelijke en motiverende leiderschapsaanpak om onze instelling vandaag en in de toekomst constant succesvol te maken;
  • Flexibel teamwerk ondersteunen en te ontwikkelen dat kan inspelen op behoeften in overeenstemming met veranderende economische omstandigheden;


Of je nu online of in de winkel koopt, de beste service krijg je altijd. We zetten graag net dat stapje extra om jou zo goed mogelijk te helpen. Alles om jouw ervaring met ons zo prettig mogelijk te maken. En gaat er toch eens iets mis? Dan lost onze klantenservice dat altijd goed op.

Heb je jouw geur / diffuser gevonden? Dan kun je hem dezelfde dag nog meenemen!